Variety Show

ONE DREAM.TXT Episode 7 Subtitle Indonesia

ONE DREAM.TXT

ONE DREAM.TXT is a program that was announced May 13 which will give a behind-the-scenes look at TXT in the United States for 30 days while on their showcase tour. The members will show their professionalism when working but also the naturalness of their everyday lives.

Details

Genre: Reality Show
Starring: Soobin, Yeonjun, Beomgyu, Taehyun, Hueningkai
Network: Mnet
Episodes: 8

Info Video

dramaencode.art
360p: Format .mp4 (HARDSUB INDO)
540p: Format .mkv (RAW/TANPA SUB)
Encoder: 360p @DRAMAENCODE
Encoder : 540p @DRAMAENCODE

Download ONE DREAM.TXT

Ket: UTB = Uptobox, SF = Solidfiles, GD = Google Drive, OL = Openload, M4U = Mp4upload, RC = Racaty, MA = MirrorAce

Info : Hardsub akan diupdate jika sub sudah tersedia, mohon bersabar. apabila sub sudah tersedia tapi belum update silahkan tinggalkan komentar. Terima Kasih ^^

Kesusahan download di dramaencode ? Silahkan baca Disini

Related Articles

31 Comments

  1. Min kalo blh tanya, kira-kira durasi video nya diwebsite ini sama di channel mnet sama gk ya durasinya?. Klo sama rencana nya aku bakal buatin full sub nya πŸ™ƒ

    1. yang di yt ? , disana dibagi 2 part tapi disini udah jadi 1 chingu ^^
      wah kalau bisa bagus chingu (:

  2. Semangat author, kita pasti tungguin kok, jadi ini nunggu full sub kan yah, baru di up yg 360p nya??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Matikan Adblock untuk mendukung situs DRAMAENCODE ya ^^